Antena 3 Actualitate Un șofer de 90 de ani, care a uitat drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală

Un șofer de 90 de ani, care a uitat drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală

de Alexandra Dima    |    01 Aug 2021   •   12:31
Un șofer de 90 de ani, care a uitat drumul spre casă, a blocat o șosea din Capitală

Incident inedit în București. Un șofer de 90 de ani a blocat o șosea din Capitală pentru că nu-și mai amintea drumul spre casă.

După ce a realizat că nu știe pe unde să o ia, bătrânul a solicitat sprijinul polițiștilor pentru a-l conduce acasă, precizând că are probleme cu memoria și nu-și mai amintește drumul. 

Întreaga întâmplare a fost relatată de Poliția Locală București, pe Facebook. 

'Joi seara, în timp ce fluidizau traficul în zona Piaţa Sudului, poliţiştii locali s-au confruntat cu o situaţie mai puţin obişnuită: un conducător auto a oprit autoturismul pe Şos. Olteniţei şi nu a mai vrut să-şi continue deplasarea. În vârstă de 90 de ani, D.C. a solicitat sprijin agenţilor Poliţiei Locale Bucureşti, rugându-i să-l conducă acasă întrucât are probleme cu memoria și nu-şi mai aminteşte drumul', a transmis Poliția Locale București.

'După identificare, poliţiştii locali l-au însoţit pe bărbat, în siguranţă, până la domiciliul său, din sectorul 5 al Capitalei. De asemenea, s-au efectuat demersuri pentru reevaluarea medicală privind dreptul de a conduce autoturisme pe drumurile publice', se mai arată în postarea polițiștilor.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close