Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 16 ani, obligat să bea până a ajuns în comă alcoolică (IMAGINI ŞOCANTE)

Un tânăr de 16 ani, obligat să bea până a ajuns în comă alcoolică (IMAGINI ŞOCANTE)

Un tânăr de 16 ani, obligat să bea până a ajuns în comă alcoolică (IMAGINI ŞOCANTE)
Sursa foto: Coma alcoolica
17 Ian 2009   •   19:16

Un tânăr în vârstă de 16 ani din Călăraşi a fost obligat, de alţi patru adolescenţi, să bea, până a intrat în comă alcoolică. A fost bătut şi batjocorit, apoi aruncat în stradă. Mândri de ceea ce fac, tinerii au filmat toată scena. Pentru cei patru tineri nu a fost suficient să îi dea să bea mult prea mult, pentru ca distracţia să fie maximă ei au început să-l lovească şi să-l batjocorească.
Beat, lovit şi fără putere pentru a mai reacţiona, adolescentul a fost transformat în jucăria agresorilor, care nu s-au oprit până nu l-au lăsat aproape fără suflare. Atunci l-au udat cu apă şi l-au abandonat în stradă, dezbrăcat. Unul dintre tineri a sunat la salvare.
La sosirea ambulanţei, tânărul nu mai respira. El se afla în comă de gradul 2, având o alcoolemie de peste trei la mie. A fost resuscitat şi dus la spital, la reanimare. Numai o minune a facut ca acum copilul sa mai fie în viaţă.
Poliţia a întocmit dosare penale pe numele celor patru agresori, identificaţi după materialul video pe care l-au înregistrat chiar ei.

Observator

×
Subiecte în articol: coma alcoolica
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close