Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Medgidia făcea rost de bani ameninţându-şi vecinii cu bătaia. Şantajistul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un tânăr din Medgidia făcea rost de bani ameninţându-şi vecinii cu bătaia. Şantajistul a fost reţinut pentru 24 de ore

Un tânăr din Medgidia făcea rost de bani ameninţându-şi vecinii cu bătaia. Şantajistul a fost reţinut pentru 24 de ore
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    08 Mar 2012   •   11:35

Un băiat din Medgidia a fost ameninţat luni la rând cu bătaia de un vecin pentru o presupusă datorie pe care ar fi avut-o de aproape un an. Minorul a ştiut că fără ajutorul poliţiştilor nu are scăpare. Aşa că înainte să meargă să-i dea prima tranşă din bani, băiatul a trecut pe la secţie. Oamenii legii l-au prins pe şantajist chiar în momentul în care primea banii.

Cu ocazia flagrantului, cel în cauză a declarat că ar avea datorii minorul la el, dar din cercetări nu rezultă decât că îl şantaja de mai mult timp.

Se pare că nu este prima dată când tânărul şantaja pe cineva. Acesta chiar avea un ordin judecătoresc care spunea că dacă cineva are să-i dea o sumă de bani, trebuie să meargă la poliţie şi nu să o recupereze singur. Un ordin pe care tânărul şi l-a amintit, însă prea târziu.

După ce l-au încătuşat, şantajistul a fost dus la secţia de poliţie. În ciuda celor întâmplate, tânărul este totuşi hotărât să-şi recupereze presupusa datorie.

Şantajistul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Medgidia datorie Politie
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close