Antena 3 CNN Actualitate Un ultim omagiu Prinţului din Trivale (VIDEO)

Un ultim omagiu Prinţului din Trivale (VIDEO)

Un ultim omagiu Prinţului din Trivale <font color=red>(VIDEO)</font>
27 Oct 2007   •   09:41

Trupul neînsufleţit al lui Nicolae Dobrin a fost depus în loja oficială a stadionului din Piteşti, stadion care de altfel îi şi poartă numele fostului mare fotbalist român. Sute de oameni, suporteri sau personalităţi din fotbal, au trecut deja prin faţa catafalcului, pentru a-i aduce un ultim omagiu celui supranumit Prinţul din Trivale.

Peste noapte, la catafalcul lui Nicolae Dobrin au stat la priveghi membrii familiei şi zeci de admiratori. Sâmbătă dimineaţă, trupul neînsufleţit al fostului mare fotbalist a fost purtat de către jandarmi de la capela cimitirului până la loja oficială a stadionului Piteşti care poartă numele marelui fotbalist.

În jurul catafalcului, au fost depuse zeci de coroane de flori, din partea cluburilor de fotbal şi a foştilor colegi de breaslă. Sute de admiratori au stat la coadă pentru a-i aduce un ultim omagiu marelui fotbalist. Primarul municipiului Piteşti va propune Consiliului local să ridice o statuie în cinstea marelui dispărut, iar o stradă din Piteşti să se numească ?Nicolae Dobrin?.

Dacă membrii consiliului local vor aproba propunerea, statuia va fi amplasată la intrarea în stadionul ce poartă numele marelui sportiv. Tot primarul Piteştiului a cerut guvernului ca ziua înmormântării lui Nicolae Dobrin să fie decretată zi de doliu naţional. Dobrin va fi înmormântat luni, după ce mai multe personalităţi din lumea fotbalului au solicitat familiei amânarea cu o zi a funeraliilor.

SUTE DE OAMENI I-AU ADUS UN ULTIM OMAGIU LUI NICOLAE DOBRIN

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close