Antena 3 CNN Actualitate Una dintre cele mai luxoase nave de pasageri din lume a acostat în portul Constanţa (FOTO)

Una dintre cele mai luxoase nave de pasageri din lume a acostat în portul Constanţa (FOTO)

Una dintre cele mai luxoase nave de pasageri din lume a acostat în portul Constanţa <font color=red>(FOTO)</font>
07 Mai 2008   •   11:55

Vasul Rotterdam, una dintre cele mai mari şi mai luxoase nave de pasageri din lume, a acostat marţi dimineaţă, în portul Constanţa. Vasul are la bord 1300 de pasageri americani şi canadieni şi 600 de membri ai echipajului. O croazieră de doar două săptămâni poate atinge şi câteva zeci de mii de euro. Vasul a acostat în dana de pasageri a portului Constanţa la primele ore ale dimineţii. ?Roterdamul" poate fi asemuit cu un hotel plutitor, dotat cu piscine şi săli de cinema. Fiecare cabină are baie proprie, figider, minibar, iar unele apartamente au chiar şi jacuzzi. Pasagerii spun că, pentru confortul oferit, fiecare ban cheltuit merită.

Majoritatea pasagerilor se află la prima vizită în România şi nu cunosc amănunte despre ţara noastră. Printre cei aproape 600 de mebrii ai echipajului se află şi trei români, pentru care munca de pe vas înseamnă mai mult decât un mijloc de a-şi cîştiga existenţa.

De la Atena, la Constanţa vasul a călătorit pe mare trei zile. Următoarea destinaţie - Odessa. De aici, croaziera îşi va continua drumul spre Israel, Egipt şi se va întoarce la Atena. De acolo, pasagerii vor fi preluaţi de un avion, care îi va duce înapoi acasă, în Statele Unite.

VEDEŢI AICI IMAGINI ALE NAVEI ?ROTTERDAM?

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close