Antena 3 CNN Actualitate Este oficial: Festivalul Untold se va organiza anul acesta la Cluj

Este oficial: Festivalul Untold se va organiza anul acesta la Cluj

Veste bună pentru români! Anul acesta se va organiza festivalul Untold la Cluj, potrivit declarațiilor date de vicepremierul Dan Barna.

Este oficial: Festivalul Untold se va organiza anul acesta la Cluj
de Andreea Ştefan    |    27 Mai 2021   •   12:42

Întrebat dacă de la 1 iunie se vor face noi relaxări, Dan Barna a răspuns: ”Da, vine. Va exista posibilitatea de a organiza concerte si evenimente cu un număr mare de persoane, cu condiția ca persoanele să fie vaccinate”.

Vicepremierul a fost întrebat apoi dacă odată cu aceste relaxări se va putea organiza și festivalul Untold de la Cluj.

”Exact aceasta este vestea! Avem ok-ul CNSU. Dacă persoanele sunt vaccinate, va putea fi oferit accesul la capacitatea totală a spațiului!”, a declarat Dan Barna, la Digi 24.

Cât despre rata de vaccinare din România, vicepremierul a precizat că mai este doar o treime din populație care respinge ideea vaccinării, iar Guvernul face eforturi pentru a aduce vaccinul mai aproape de persoanele aflate în mediul rural.

”Mai avem o treime din România care respinge ideea vaccinării. Aici sunt eforturile Guvernului de a duce vaccinul mai aproape de poarta omului. Mai ales în mediul rural. Trebuie să facem o campanie electorală pentru vaccin! Nu le mai cerem oamenilor să ne voteze, ci să se vaccineze”, a mai declarat Dan Barna.

×
Subiecte în articol: Untold Cluj Dan Barna
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close