Antena 3 CNN Actualitate Unul din cei mai bogaţi afacerişti din Moldova a murit în urma unui accident de bicicletă

Unul din cei mai bogaţi afacerişti din Moldova a murit în urma unui accident de bicicletă

Florin Cusiac, patronul Olint Rădăuţi, era pasionat de mountain-bike. Ultima cursă i-a fost însă fatală. Se plimba alături de mai mulţi prieteni pe dealurile din Rădăuţi. Bărbatul de 44 de ani s-a dezechilibrat, iar în cădere s-a lovit de mai multe ori la cap. Cei care îl însoţeau i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei, însă la spital afaceristul s-a stins.

Unul din cei mai bogaţi afacerişti din Moldova a murit în urma unui accident de bicicletă
de Cristi Popovici    |    01 Sep 2020   •   17:00

Florin Cusiac a fost preluat în stare gravă de medicii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava. Avea răni multiple în zona capului şi era inconştient. Ieşise cu prietenii la o plimbare cu bicicleta pe dealurile din zona Rădăuţi. La un moment dat s-a dezechilibrat şi a căzut, au povestit cei care îl însoţeau. S-a rostogolit însă de mai multe ori şi s-a lovit grav la cap.

Potrivit monitorulSv.ro, bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost preluat în stare gravă de o ambulanță și dus inițial la Spitalul municipal Rădăuți. De acolo, a fost transferat la Spitalul Județean Suceava, unde în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1.00, a decedat.

Compania Olint Com, una din cele mai mari firme din Rădăuţi, are activităţi în producţia, comerţul şi distribuţia aterialelor pentru construcţii şi amenajări interioare. Afacerea a fost pornită de părinţii lui Florin Cusiac şi continuată, apoi, de acesta. Bărbatul deţinea, printre altele, şi un avion privat.

În 2019, societatea a avut o cifră de afaceri de 125.448.001 lei, cu un profit net de 11.294.053 lei.

×
Subiecte în articol: Florin Cusiac Radauti
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close