Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre cei mai importanți cascadori români, internat de urgență în spital. Apel disperat pe Facebook

Unul dintre cei mai importanți cascadori români, internat de urgență în spital. Apel disperat pe Facebook

Unul dintre cei mai importanți cascadori români, internat de urgență în spital. Apel disperat pe Facebook
16 Feb 2018   •   11:08

Adrian Pavlovschi, unul dintre cei mai mari cascadori români, se află înternat la spital şi urmează să treacă printr-o intervenţie chirurgicală dificilă. Pavlovschi este cascador profesionist de 38 de ani, a absolvit Şcoala Superioară de Cascadori, înfiinţată de regizorul Sergiu Nicolaescu şi este specializat în căzături de la înălţime şi lupte medievale. 

„Oameni buni! Colegul nostru cascador, Adrian Pavlovschi, urmează să treacă printr-o intervenţie chirurgicală, ceea ce va necesita transfuzia de sânge. Rugăm din suflet pe oricine care ştiu că pot da o mână de ajutor, prin donarea de sânge, să nu ezite să o facă!!! Această donaţie se poate face la orice centru de colectare a sângelui cu specificaţia pentru Spitalul Bagdasar Arsenie, pe numele ADRIAN PAVLOVSCHI. Mulţumim! Doamne ajută!”, au scris prietenii lui Adrian Pavlovschi pe Facebook, potrivit cancan.ro.

×
Subiecte în articol: cascador
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close