Antena 3 CNN Actualitate Unul dintre pacienții afectați de incendiul de la spitalul din Iași a murit

Unul dintre pacienții afectați de incendiul de la spitalul din Iași a murit

Unul dintre pacienții afectați de incendiul de la spitalul din Iași a murit
11 Apr 2018   •   18:22

Unul dintre pacienții din clădirea în care a avut loc incendiul de la Institutul de Boli Cardiovasculare a murit la Institutul Regional de Oncologie. 

“Pacientul a fost adus de la Spitalul C.I. Parhon la dializă, care se află în aceeaşi clădire cu Institutul de Boli Cardiovasculare. El a decedat imediat după ce a fost adus. Persoana este pacientul nostru din luna martie. Era internat la Hematologie, dar din cauza unor complicaţii a fost transferat la Spitalul Parhon pentru dializă”, a declarat Mirela Grosu, managerul Institutului Regional de Oncologie.

Bărbatul care a decedat avea 67 de ani. 

Alte opt persoane aflate la Terapie Intensivă în spitalul respectiv au fost mutate la alte unități medicale, potrivit stirileprotv. 

“Am luat decizia să transferăm opt pacienţi din ATI către alte spitale, patru dintre ei fiind direcţionaţi către Institutul Regional de Oncologie iar alţi patru către Spitalul Sfântul Spiridon. Dintre aceştia din urmă doi sunt la Clinica de Cardiologie a Spitalului Sfântul Spiridon, alţi doi la Clinica de Medicină Internă. Ei au fost transportaţi cu maşinile de victime multiple şi terapie intensivă mobilă”, a declarat prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi. 

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close