Antena 3 CNN Actualitate Drama unei fetiţe de 8 ani, lăsată de mamă în mâinile tatălui pedofil

Drama unei fetiţe de 8 ani, lăsată de mamă în mâinile tatălui pedofil

O fetiţă de 8 ani şi un băieţel de un an au fost abandonaţi de mamă şi lăsaţi în grija rudelor cu probleme psihice şi a tatălui cu antecedente penale. Reclamaţiile anonime legate de neglijenţa rudelor faţă de copii au început să apară când veciniii au observat ceva suspect.

Drama unei fetiţe de 8 ani, lăsată de mamă în mâinile tatălui pedofil
29 Aug 2020   •   07:30

Cei doi copii, înfometaţi de rudele alcoolice şi cu probleme psihice

Un băieţel de un an şi o fetiţă de 8 ani trăiesc în condiţii precare într-un sat din comuna Coşteiu, Timiş, împreună cu rudele cu probleme psihice şi tatăl violent.

Protecţia Copilului a continuat să primească reclamaţii pe o perioadă de şase luni de la sătenii îngrijoraţi de starea celor doi copii, spunând că minorii sunt mai mereu înfometaţi, iar cei care ar trebui să aibă grijă de ei nu sunt capabili să-i hrănească.

Unele femei din sat se îndură de cei doi şi îi hrănesc cu rândul în funcţie de cum pot să îi viziteze.

Abuzul unei familii difuncţionale

În casa familiei neglijente trăiesc mai multe femei: străbunica, bunica, mama şi copii săi, o fată de 18 ani care are şi ea un copil la rândul ei. 

Fata de 18 ani a părăsit locuinţa după ce şi-a adus bebeluşul acasă, pentru a pleca la un bărbat, aşa că tatăl copilului s-a mutat permanent în casă, deşi acesta are probleme cu legea.

Vecinii au reclamat familia neîncetat, timp de 6 luni, deoarece credeau că se întâmplă ceva ciudat în casă, iar lucrurile de care se temeau s-au adeverit.

În ziua în care primarul a declarat că tatăl copiilor nu reprezintă un pericol şi totul este un atac electotral, fetiţa de 8 ani a dispărut de acasă împreună cu tatăl ei de 46 de ani.

Însă, poliţia i-a descoperit două zile mai târziu pe cei doi, pe marginea unui rău, iar aceştia l-au arestat pentru viol.

 

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close