Antena 3 CNN Actualitate Urmăriţi acum ?Săptămâna de ştiri? la Antena 3

Urmăriţi acum ?Săptămâna de ştiri? la Antena 3

Urmăriţi acum ?Săptămâna de ştiri? la Antena 3
29 Mar 2008   •   21:19

Antena 3 difuzează în fiecare duminică, între orele 16.00 şi 18.00, ?Săptămâna de ştiri?, o nouă emisiune în grila de programe a postului. Prezentatorii Alice Iacobescu şi Vlad Petreanu trec în revistă noutăţile din cursul săptămânii, punctând şi evenimente mai puţin acoperite de media, considerate de interes.

Sunt atinse toate domeniile: economic, social, politic, cultural, monden, sport. Emisiunea este transmisă în direct, iar în funcţie de subiect va avea şi invitaţi.

?Săptămâna de ştiri? este un ?magazin de ştiri şi actualităţi, o selecţie a subiectelor semnificative ale ultimelor 7 zile, căreia echipa îi va adăuga reportaje pe teme ignorate de media, dar care au o certă relevanţă şi valoare de informare pentru public. Este o emisiune despre lucrurile interesante ce ne înconjoară, realizată de o echipă de oameni atenţi, citiţi şi naturali în exprimare.?, a declarat Vlad Petreanu.

Pentru Alice Iacobescu, ?Săptămâna de ştiri? este o emisiune ?despre ce contează când tragi linie şi aduni la sfârşitul unei săptămâni - evenimente despre care ai aflat sau nu atunci când s-au întâmplat, dar pe care le vezi altfel când te uiţi în urmă, cu spiritul critic şi calmul de care ai nevoie ca să hotărăşti pentru tine ce a fost important sau nu în săptămâna care se încheie. E o emisiune pentru oameni care vor să ştie ce s-a întâmplat când ei erau prea ocupaţi ca să observe?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close