Antena 3 Actualitate Urs lovit de tren, în Caraș-Severin. Animalul a murit pe calea ferată

Urs lovit de tren, în Caraș-Severin. Animalul a murit pe calea ferată

de Mia Lungu    |    14 Iul 2021   •   14:05
Urs lovit de tren, în Caraș-Severin. Animalul a murit pe calea ferată
Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Un urs a fost lovit de tren, miercuri, între staţiile Armeniş şi Teregova, fără să fie consemnate pagube materiale sau întreruperi ale circulaţiei feroviare, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Caraş-Severin.

Din păcate animalul, de mărime medie, a murit, iar un mecanic de locomotivă i-a observat cadavrul între liniile de cale ferată și a dat alarma.

"Lucrătorii Serviciului Judeţean al Poliţiei Transporturi Caraş-Severin au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că pe Magistrala de cale ferată 900, între staţiile Armeniş şi Teregova se află un urs, de mărime medie, care a fost lovit de un tren.

Nu au fost înregistrate pagube la garniturile de tren, iar circulaţia feroviară nu a fost afectată", au precizat reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

La faţa locului a fost solicitată intervenţia agenţiilor specializate în vederea ridicării animalului mort.

Cercetările continuă în vederea clarificării modului în care a avut loc evenimentul.

Liniile de tren pe care s-a petrecut accidentul, se află lângă o zona împădurită, cu o populație numeroasă de urși, care s-au înmulțit în ultimii ani.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close