Antena 3 CNN Actualitate Urşi, dude şi accidentări la ultima probă a bacalaureatului (VIDEO)

Urşi, dude şi accidentări la ultima probă a bacalaureatului (VIDEO)

Urşi, dude şi accidentări la ultima probă a bacalaureatului (VIDEO)
02 Iul 2009   •   14:35

Incindete amuzante, dar şi accidentări la ultima probă a bacalaureatului. La Curtea de Argeş un ursuleţ care a apărut în apropierea terenului de sport a întrerupt proba. La Galaţi doi elevi au ajuns joi la spital, deoarece la proba de alergare au alunecat pe dude, iar alţi doi elevi nu au mai ajuns să susţină testul deoerece au fost implicaţi intr-un accident rutier.

Un elev, de la Colegiul "Traian Vuia" din Galaţi, s-a accidentat grav la cap, în timp ce susţinea proba de sport a examenului de Bacalaureat.

?Mai întâi a cazut un elev şi s-a julit, apoi altul şi-a spart capul şi a stat inconştient un minut?, a declarat un elev care a fost martor la incidente.

Tânărul a fost transportat în stare critică la Spitalul de Urgenţă. Tot acolo a ajuns şi un alt candidat care s-a rănit în timpul încălzirii pentru proba de sport. Cei doi accidentaţi au fost însoţiţi la spital de un inspector şcolar.

Şi în judeţul Argeş proba de educaţie fizică a Bacalaureatului s-a desfăşurat cu peripeţii. La Colegiul Naţional ?Vlaicu Vodă? din Curtea de Argeş, un pui de urs dintr-o pădure apropiată, şi-a făcut apariţia în apropierea terenului de sport. Examenul a fost întrerupt până la sosirea silvicultorilor care au încercat să captureze animalul. Puiul de urs a intrat însă în pădure şi nu a mai fost găsit.

La Caraş-Severin ultima zi a examenului de Bacalaureat s-a desfăşurat fără incidente. Elevii au fost mai relaxaţi faţă de probele anterioare.

Singurele probleme au fost cauzate de vremea ploioasă, motiv pentru care în centrele de examen din judeţ probele s-au susţinut în sălile de sport.



Antena 3

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close