Antena 3 CNN Actualitate "Urzici dacice" și "urzici ortodocse", vândute de români în piețe, virale pe internet. Cât costă un kilogram

"Urzici dacice" și "urzici ortodocse", vândute de români în piețe, virale pe internet. Cât costă un kilogram

În încercarea de a face marketing, românii au început să vândă "urzici dacice" și "urzici ortodocse" în piețe. Imaginile au ajuns virale pe internet.

"Urzici dacice" și "urzici ortodocse", vândute de români în piețe, virale pe internet. Cât costă un kilogram
Sursa foto: Facebook | Florin Stoican
de Ioana Mircea    |    21 Mar 2023   •   00:09

Deși prețul kilogramului de urzici a ajuns să coste chiar și 50 de lei anul acesta în piețele din România, unii dintre piețari au simțit nevoia să facă marketing la produsul pe care îl vând pentru a înfrânge concurența.

Astfel, în piețele din România au ajuns să se vândă "urzici dacice" și "urzici ortodocse". Se pare că "urzicile dacice" sunt mai ieftine decât cele "ortodocse". Un kilogram de "urzici dacice" se vinde cu 10 lei, în timp ce un kilogram de "urzici ortodocse" se vinde cu 20 de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Imaginile au ajuns virale pe internet prin intermediul unei postări pe Facebook. Reacțiile nu au încetat să apară, astfel că postarea a strâns sute de like-uri și sute de distribuiri.

Citește și: Cu ce preț vor să vândă țăranii roșiile românești în piețe. Plătim cel mai mult din Europa

"La marketing nu ne întrece nimeni. Păcat că e numai gura de noi." "Țara lui Papură Vodă și Pazvante Chiorul!".  "25 lei urzici dacice călcate de mazdă", sunt doar câteva dintre comentariile la postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: urzici
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close