Antena 3 CNN Actualitate Val Vâlcu, despre Hanibal Dumitrașcu

Val Vâlcu, despre Hanibal Dumitrașcu

Val Vâlcu, despre Hanibal Dumitrașcu
Sursa foto: foto: captura Antena 3
20 Mai 2018   •   16:34

Val Vâlcu, jurnalistul care a realizat primul interviu din presă cu profesorul Hanibal Dumitrașcu, a spus la Antena 3 că acesta a fost un apărător al democrației și un inamic al abuzurilor din regimul Băsescu.

"Înainte de a fi psiholog sau profesor la Universitatea din București, la Facultatea de Sociologie, Hanibal Dumitrașcu a fost un luptător. A luptat în egală măsură cu abuzurile regimului Băsescu, mai demult, iar astăzi cu manevrele ministrului Popa, de la PSD, care lovea în Universitatea din București. Mulți psihologi vin spre presă pentru a-și face reclamă, pentru a avea pacienți la cabinet. Hanibal Dumitrașcu a fost numit pe drept cuvânt psihologul românilor pentru că o largă deschidere către presă, nu a venit ca să-și fac lui un bine, ci ca să acționeze asupra mentalului colectiv, cu înțelegere și deschidere către problemele de psihipatologie a comportamentului politic și social. Sfaturile lui era de interes pentru întreaga societate, nu doar pentru un pacient sau altul", a spus Val Vâlcu.

Psihologul Hanibal Dumistrașcu a încetat din viață, duminică, la doar 54 de ani.
 
Psihologului i s-a facut joi rău pe stradă. A fost internat la Spitalul Universitar din Capitală, iar medicii au constatat că suferise un accident vascular.

 

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close