Antena 3 CNN Actualitate Valea Prahovei, sub asediu. Se circulă bară la bară

Valea Prahovei, sub asediu. Se circulă bară la bară

Valea Prahovei, sub asediu. Se circulă bară la bară
29 Dec 2007   •   14:16
Circulaţie îngreunată la această oră pe DN 1, pe sensul de mers spre Braşov. Mii de turişti se îndreaptă spre munte şi ca de obicei, traficul devine tot mai dificil în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei. Coloanele de maşini se întindeau sâmbătă după-amiază pe mai mult de 10 kilometri, între Comarnic şi Buşteni. Şoferii au parcurs în trei ore distanţe care, în mod normal, erau acoperite în 30 de minute. Vârful de trafic a fost înregistrat între orele 9.00 şi 10.00, când, în doar 60 de minute, camerele de luat vederi ale dispeceratului de monitizare al DN1 au înregistrat peste 1.400 de autovehicule care se îndreptau către staţiunile de pe Valea Prahovei.

Potrivit Centrului Infotrafic, ceaţa densă îngreunează circulaţia rutieră pe DN1, vizibilitatea scăzând sub 100 de metri pe tronsonul cuprins între Ploieşti şi Băneşti.

Pentru mulţi turişti, minivacanţa de Revelion a început deja. La munte, vremea este numai bună de schiat, iar pârtiile sunt arhipline. Distracţia va continua şi în noaptea dintre ani.

Meteorologii anunţă vreme bună pentru sfârşitul acestui an, aşa că iubitorii sporturilor de iarnă se pot bucura din plin de zăpadă.

METEO: CUM VA FI VREMEA ÎN WEEKEND ŞI DE REVELION

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close