Antena 3 CNN Actualitate Vanghelie solicită verificarea autenticităţii actelor de proprietate ale lui Constanda (VIDEO)

Vanghelie solicită verificarea autenticităţii actelor de proprietate ale lui Constanda (VIDEO)

Vanghelie solicită verificarea autenticităţii actelor de proprietate ale lui Constanda <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Mar 2008   •   14:33

Preşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, cere guvernului să verifice modul în care s-a operat schimbul de terenuri între Parcul Bordei şi Satul Francez, dar şi autenticitatea actelor de proprietate. Vanghelie s-a dezlănţuit împotriva PD-L, pe care l-a acuzat că ar fi falimentat administraţia locală. El insistă ca omul de afaceri Costică Constanda să fie expropriat şi să i se dea acţiuni la Fondul Proprietatea, aşa cum primesc, după ani de umilinţe, şi ceilalţi proprietari de terenuri naţionalizate.

MARIAN VANGHELIE ACUZĂ PD-L CĂ A FALIMENTAT ADMINISTRAŢIA LOCALĂ

Marian Vanghelie a precizat că nu deţine documente care să pună la îndoială autenticitatea actelor de proprietate ale omului de afaceri Costică Constanda, dar că deţine suficiente informaţii în acest sens pentru a solicita o verificare.

Primarul Capitalei, Adriean Videanu neagă toate acuzaţiile şi spune că banii, 18 milioane de euro, se află în continuare în conturile primăriei. La rândul său, omul de afaceri Costică Constanda infirmă acuzaţiile şi spune că atacurile vor continua pe tot parcursul campaniei electorale. În ceea ce priveşte legalitatea actelor, el a a firmat că este doar o bănuială şi că au fost verificate de foarte multe ori în ultimii ani.

Şi vicepreşedintele PC Marius Marinescu i-a cerut premierului Călin Popescu Tăriceanu să emită o ordonanţă de urgenţă prin care să îl exproprieze pe Costică Constanda.

Scandalul Bordei a reizbucnit săptămâna trecută când, omul de afaceri Costică Constanda a declarat că a executat silit Primăria Capitalei. Imediat după aceea, primarul general Adriean Videanu şi primarul sectorului 1 Andrei Chiliman s-au acuzat reciproc de blocarea schimbului de terenuri.

Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close