Antena 3 Actualitate Vântu şi Remeş ar putea fi audiaţi în procesul FNI

Vântu şi Remeş ar putea fi audiaţi în procesul FNI

04 Feb 2008   •   17:31
Vântu şi Remeş ar putea fi audiaţi în procesul FNI

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu şi fostul ministru al Agriculturii Decebal Traian Remeş ar putea fi audiaţi în procesul privind prăbuşirea Fondului Naţional de Investiţii. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Bucureşti. Avocaţii fostului preşedinte al CNVM, Ştefan Boboc, au solicitat luni audierea lui Remeş, motivând că, în calitatea lui de ministru al Finanţelor, ar fi semnat pentru ca CEC să cumpere acţiuni FNI de la Ioana Maria Vlas. Remeş a fost ministru al Finanţelor în perioada septembrie 98 - decembrie 2000. Ioana Maria Vlas a solicitat şi ea audierea lui Sorin Ovidiu Vântu, motivând că acesta a fost scos de sub urmărire penală, deşi ar fi fost beneficiarul unor sume importante din fondul de investiţii.

Vlas susţine că Vântu ar trebui să aibă cel puţin calitatea de instigator sau de complice. La termenul de luni, avocaţii au mai solicitat efectuarea unei expertize din care să rezulte valoarea prejudiciului produs prin prăbuşirea FNI. Termenul următor a fost stabilit pentru 18 februarie. Până atunci, instanţa urmează să se pronunţe cu privire la cererile formulate.

Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close