Antena 3 CNN Actualitate Vânzătoare sechestrată în magazin de un caine. Intervenție în forță a poliției - VIDEO

Vânzătoare sechestrată în magazin de un caine. Intervenție în forță a poliției - VIDEO

Vânzătoare sechestrată în magazin de un caine. Intervenție în forță a poliției - VIDEO
12 Apr 2016   •   12:38

Vanzatoarea unui magazin din Dej  a ramas blocata luni seara in incinta acestuia, din cauza unui caine. Patrupedul flămând s-a asezat in fata usii de la magazin, fara a putea fi alungat in vreun fel. Chiar si dupa ce vanzatoarea i-a aruncat prin usa intre-deschisa cateva bucati de salam, patrupedul le-a savurat in graba dar a refuzat sa isi paraseasca teritoriul ocupat „abuziv”, scrie dejeanul.ro.

In tot acest timp, mai multi clienti incercau sa-l alunge pentru a intra in magazin, iar in cele din urma au reusit…insa pret de cateva secunde. Pana cand clientii si-au facut cumparaturile, cainele s-a intors in fata usii.

Abia marți dimineata, vanzatoarea a sunat la 112 pentru a cere ajutor, deoarece cainele se afla tot in fata usii magazinului. Un echipaj de la Politia Nationala si unul de la Politia Locala au avut serios de munca in alungarea cainelui, folosind inclusiv spray-ul iritant din dotare. In cele din urma, un reprezentant al Asociatiei Anima Pro Terra a rezolvat problema si  s-a dovedit ca animalul apartine unei familii din zona.

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close