Antena 3 CNN Actualitate Vârsta reală a Elenei Băsescu: 24 sau 28 de ani?

Vârsta reală a Elenei Băsescu: 24 sau 28 de ani?

Vârsta reală a Elenei Băsescu: 24 sau 28 de ani?
19 Mar 2008   •   10:38

Elena Băsescu, ?copilul poate prea timid pentru politică?, după cum o prezenta vineri prezidenţialul său tată, se apropie de vârsta de 28 de ani. Şocul dezvăluirii este cu atât mai mare cu cât fiica preşedintelui a fost prezentată în mai toate publicaţiile şi declaraţiile apropiaţilor ca având 24 spre 25 de ani. Jurnaliştii de la CanCan au mers însă pe firul afirmaţiilor părinteşti şi au descoperit o mică inadvertenţă în declaraţiile şefului statului. În 1991, Băsescu declara că fata sa de clasa a V-a nu mai era primită la şcoală. Preşedintele nu preciza la care dintre fiicele sale se referă, însă era clar că Ioana, născută în 1977, este scoasă din calcule. Rămânea doar Elena, fiica ce a rămas până acum cea poate prea mică.

Iată afirmaţiile şefului statului:


Adevărata vârstă a Elenei a fost publicată şi în cotidianul Libertatea, jurnaliştii indicând cu precizie data şi locul naşterii. Aşadar, Elena Băsescu ?cea de 24 de ani? este născută pe 24 aprilie 1980, la ora 23.00, la Constanţa. Şi se cam apropie de vârsta la care politicieni ca Tudor Chiuariu, Lavinia Şandru sau Elena Udrea erau ţintele predilecte ale preşedintelui şi ale presei; ei nu au avut nevoie de scuze din partea părinţilor şi nici nu au fost consideraţi ?copii poate prea timizi?. Vârsta nici nu-i recomanda ca atare.

Fiica preşedintelui şi-a luat însă o ?marjă? de 3-4 ani. Iar dovada este rezultatul unei simple căutări în Wikipedia sau în Who's Who, unde, în biografia lui Traian Băsescu, se arată că fiica sa Elena este născută în 1983, scrie CanCan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close