Antena 3 CNN Actualitate Părintele Vasile Ioana împărtășește și spovedește creștinii la ei acasă: Mă duc cu mască și cipici. Dezinfectez lingurița cu spirt

Părintele Vasile Ioana împărtășește și spovedește creștinii la ei acasă: Mă duc cu mască și cipici. Dezinfectez lingurița cu spirt

Părintele Vasile Ioana a declarat că el spovedește și împărtășește creștinii chiar în casele lor. Preotul vine cu mască și stă la o distanță de doi metrii de credincioși.

Părintele Vasile Ioana împărtășește și spovedește creștinii la ei acasă: Mă duc cu mască și cipici. Dezinfectez lingurița cu spirt
Sursa foto: Parintele Vasile Ioana/Facebook
13 Apr 2020   •   18:52

Deja ne-am adaptat noilor condiții de viață bisericească și descopăr că slujbele mele online sunt ascultate mult mai mulți oameni decât cei care ar fi venit la biserică. Spovedaniile se fac acum altfel. 

Merg în casele oamenilor și îi spovedesc și împărtășesc cu mască, cu mănuși, cipici. Îi spovedesc la o distanță de 2 metri și apoi îi împărtășesc cu lingurița pe care o dezinfectez cu spirt și apoi o curăț din nou cu spirt.

În linguriță știm că e Hristos, dar e acest pericol cu virusul ucigaș. Dacă autoritatea îți spune să stai acasă, e bine să nu te împotrivești.

Noi slujitorii suntem maturi și nu vrem să se răspândească acest virus prin intermediul aglomerațiilor din Biserică. Vă spunem adevărul, nu putem să vă ținem la distanță de doi metri”, a spus Vasile Ioana, exclusiv, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: vasile ioana
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close