Antena 3 CNN Actualitate Vasile Ioana, părintele tinerilor, discurs manifest pentru credinţă: "Să nu vă fie frică"

Vasile Ioana, părintele tinerilor, discurs manifest pentru credinţă: "Să nu vă fie frică"

„Sunt român pentru că Dumnezeu mi-a dat un mare dar", spune părintele Vasile Ioana, părintele tinerilor, de Ziua Naţională referindu-se la România şi bogăţiile ei. La final, părintele lasă şi un îndemn pentru a ne fi sprijin în pandemie.

Vasile Ioana, părintele tinerilor, discurs manifest pentru credinţă: "Să nu vă fie frică"
de Claudia Popovici    |    01 Dec 2021   •   23:55

„Sunt român pentru că Dumnezeu mi-a dat un mare dar. O ţară cu o natură extraordinară, cu un pământ amestecat cu oasele străbunilor, cu nişte oameni fabuloși care au puterea să se adapteze la absolut orice realitate. Şi care au puterea să se conecteze cu Dumnezeu şi să-l iubească pe dumnezeu mai presus de alte valori uneori îndoielnice şi sunt român pentru că sunt conștient de darul uriaș pe care Dumnezeu mi l-a făcut.

Vreau să fiu conștient că Dumnezeu mi-a dat un vehicul cu care să urc la Cer şi anume credința creștină. Mi l-a dat pe Hristos. El este cel care mă ajută să urc la cer şi pot să fac asta prin biserică. De 2000 de ani biserica veghează la mântuirea oamenilor. Atâtea căi de a urca la cer, numai să vrem", a spus părintele Vasile Ioana. 

Cât despre pandemie, părintele tinerilor, Vasile Ioana, ne aduce aminte de îndemnul lui Hristos: "Să nu vă fie frică".

„Să nu ne fie frică. În numele unei boli suntem speriați cu o normalitate. De o viaţă știm cu toţi că o viroză care orice alta poate să te ucidă sau poate să te întărească. De ce ni se inoculează doar frica. Nu e normal să fie aşa. Hristos ne spune: nu vă fie frică", a mai spus părintele Vasile Ioana la Antena 3. 

 

×
Subiecte în articol: vasile ioana
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close