Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Fetiţă de patru luni, muşcată de obraz de către mama ei

Vaslui. Fetiţă de patru luni, muşcată de obraz de către mama ei

Vaslui. Fetiţă de patru luni, muşcată de obraz de către mama ei
13 Mai 2009   •   15:33

Actele de cruzime faţă de copii sunt din ce în ce mai dese în România. O fetiţă în vârstă de patru luni din localitatea vasluiană Lupeşti a fost muşcată de către mama ei. Copilul se află acum în grija Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului din Vaslui.

Din custodia mamei agresoare au fost luaţi şi alţi doi copii, un băiat în vârstă de doi ani şi jumătate şi o fetiţă în vârstă de un an şi două luni.

Irina Câmpeanu, purtătorul de cuvânt al DGASPC Vaslui, a declarat, potrivit Mediafax: "Este vorba de neglijenţă severă din partea mamei care, după preluarea copiilor de către specialiştii noştri, a fost internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Bârlad, unde urmează a fi consultată de către medici. S-au făcut demersuri şi pentru expertizarea medico-legală a fetiţei de patru luni şi, în funcţie de aceste rezultate, se va stabili gradul de vinovăţie al femeii".

Fetiţa a fost examinată de medici, iar aceştia au ajuns la concluzia că nu este necesară internarea în spital. Imediat după obţinerea certificatului medico-legal, acest caz va fi adus şi la cunoştinţa Poliţiei.

Cei trei copii au fost incluşi într-un program de recuperare, fiind daţi în plasament familial unor asistenţi maternali profesionişti.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close