x close

Vaslui. Un tânăr a ajuns la spital în stare critică după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste el

de G.S.    |    13 Mai 2012   •   16:56
Vaslui. Un tânăr a ajuns la spital în stare critică după ce remorca unui tractor s-a răsturnat peste el 416 Foto: INTACT Images

Un tânăr în vârstă de 33 de ani, din oraşul vasluian Murgeni, a ajuns în stare critică la spital, duminică, după ce remorca unui tractor plină cu lemne s-a răsturnat accidental peste el pe un drum din comuna Vutcani, conform Mediafax.
   
Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, accidentul a avut loc în momentul în care tânărul, împreună cu alte nouă persoane, se întorcea de la Cantonul Silvic Vutcani cu un tractor cu două remorci pline cu lemne.
   
La un moment dat, şoferul tractorului a decis să decupleze cele două remorci pe motiv că nu putea să le tracteze din cauza drumului anevoios.
   
Ulterior, încărcătura dintr-o remorcă s-a răsturant accidental peste doi dintre cei zece bărbaţi din Murgeni, unul dintre ei fiind acoperit în totalitate de lemne.
   
"Tânărul de 33 de ani a suferit numeroase traumatisme, starea lui fiind una gravă. În cauză s-a deschis o anchetă pentru a se stabili în ce condiţii a avut loc accidentul şi dacă sunt persoane care pot fi trase la răspundere", a declarat, duminică, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al ISJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

Preluat de ambulanţă, tânărul din Murgeni a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, de unde va fi transferat la o clinică din Iaşi.

Citeşte mai multe despre:

vaslui tractor remorca accident incident
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati