Antena 3 CNN Actualitate Vaslui. Unul din vagoanele trenului care a spulberat un microbuz anul trecut, incendiat de un tânăr (VIDEO)

Vaslui. Unul din vagoanele trenului care a spulberat un microbuz anul trecut, incendiat de un tânăr (VIDEO)

Vaslui. Unul din vagoanele trenului care a spulberat un microbuz anul trecut, incendiat de un tânăr (VIDEO)
Sursa foto: tren
03 Feb 2010   •   08:52

Groază într-un tren accelerat privat, staţionat marţi seară în Gara din Vaslui. Un bărbat, încă neidentificat, a aruncat cu benzină într-unul din vagoane şi a dat foc scaunelor. Trei persoane erau înăuntru. Trenul este acelaşi care în august, anul trecut, a spulberat un microbuz cu pasageri în localitatea ieşeană Scânteia. Atunci, 14 oameni au murit.

Incidentul a durat numai câteva secunde. Tânărul a dat buzna peste pasageri în vagon şi a aruncat cu benzină. Banchetele s-au aprins imediat.

Norocul pasagerilor a fost că nu s-au pierdut cu firea în acele momente. Erau două femei şi o adolescentă. S-au refugiat imediat în alt vagon. După ce a coborât din tren, bărbatul a început să arunce cu pietre. A distrus şase geamuri. Apoi a dispărut. Poliţiştii au început deja căutările.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei din Vaslui, tânărul riscă o pedeapsă de până la 15 ani. Din declaraţiile martorilor, poliţistii au reuşit să întocmească marţi seară portretul robot al piromanului.



Observator

×
Subiecte în articol: tren incendiu
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close