Antena 3 CNN Actualitate Vertu, telefoanele care costă ?cât casa?, acum şi în România

Vertu, telefoanele care costă ?cât casa?, acum şi în România

Vertu, telefoanele care costă ?cât casa?, acum şi în România
29 Mai 2008   •   20:01

Arată-mi ce telefon ai, ca să ştiu cine eşti este o vorbă adoptată deja de românii cu pretenţii. Celularelele din aur, din platină sau cele încrustate cu diamante, safire ori cristale Swarovsky sunt accesoriile în vogă pentru cei bogaţi. Un telefon poate costa cât o garsonieră dintr-o zonă bună a Capitalei. Beyonce, Catherine Deneuve sau Madonna folosesc deja un astfel de celular, fiind considerat preferatul vedetelor.

Dintre vedetele autohtone, Adrian Mutu este primul care şi-a cumpărat unul, acum doi ani. În doar o lună, aşteptările producătorilor au fost depăşite, 45 de români fiind deja proprietari ai acestor telefoane, deşi cel mai ieftin model costă 3.900 de euro.

Lansarea mobilelor exclusiviste Vertu a avut loc la Palatul Regal, Sala Tronului, într-un "spectacol futuristic şi avangardist, (...) un cadru cosmic şi în paşi de balet", aşa cum a fost descris de organizatori.



Cu ocazia evenimentului a avut loc şi o premieră mondială, fiind prezentată şi noua linie de telefoane mobile a producătorului englez, numită Constellation Rococo.

Colecţia de telefoane prezentată la Bucureşti valorează 500.000 de euro, cel mai scump dintre telefoanele expuse fiind evaluat la 100.000 de euro.



Antena3.ro

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close