Antena 3 CNN Actualitate Veste minunată pentru acești români. Vor primi 900 de lei în fiecare lună, vreme de trei ani. Care sunt condițiile

Veste minunată pentru acești români. Vor primi 900 de lei în fiecare lună, vreme de trei ani. Care sunt condițiile

 Veste minunată pentru acești români. Vor primi 900 de lei în fiecare lună, vreme de trei ani. Care sunt condițiile
28 Ian 2019   •   12:36

Şomerii înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov pot beneficia de prime de relocare în valoare de maximum 900 de lei, acordate pe o perioadă de 36 de luni, în anumite condiţii, informează AJOFM Ilfov într-un comunicat.

Persoanele înregistrate ca şomeri în evidenţele AJOFM Ilfov care se încadrează în muncă, potrivit legii, într-o altă localitate, situată la o distanţă mai mare de 50 kilometri faţă de localitatea în care îşi au domiciliul sau reşedinţa, şi, ca urmare a acestui fapt, îşi schimbă domiciliul sau îşi stabilesc reşedinţa în localitatea respectivă sau în localităţile învecinate acesteia, pot beneficia de o primă de relocare, neimpozabilă, acordată din bugetul asigurărilor pentru şomaj, egală cu 75% din suma destinată asigurării cheltuielilor pentru locuire în noul domiciliu sau reşedinţă, dar nu mai mult de 900 de lei, precizează AJOFM, potrivit România TV.

Prima de relocare se acordă persoanelor ale căror venituri nete lunare realizate de către acestea în situaţia în care sunt persoane singure sau împreună cu familiile acestora nu depăşesc suma de 5.000 lei/lună. Prima de relocare se acordă pe o perioadă de 36 de luni, se menţionează în comunicat. De prima de relocare pot beneficia persoanele care se încadrează în muncă, cu normă întreagă, pentru o perioadă de cel puţin 12 luni.

×
Parteneri
x close