Antena 3 CNN Actualitate Veste proastă din partea meteorologilor! Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Veste proastă din partea meteorologilor! Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Veste proastă din partea meteorologilor! Cum va fi vremea săptămâna viitoare
Sursa foto: foto- captura Antena 3
22 Iul 2018   •   16:46

În zilele următoare, nici vorbă de caniculă. Din contră, vin furtunile și pe alocuri vom avea și grindină. 

„Vorbim de instabilitate atmosferică accentuată pe aproape tot parcursul săptămânii viitoare. În acest sens, ANM a emis atenționare meteorologică, cod galben cu două mesaje. Primul mesaj e valabil de azi, de la ora 18, până luni dimineață la ora 10. Zonele vizate sunt Banatul, Oltenia, vestul Munteniei, sud-vestul Transilvaniei și sudul Crișanei, unde vor fi, în primul rând, descărcări electrice, intensificări ale vântului, cu aspect de vijelie, averse ce vor avea și aspect torențial și izolat căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20-25 de l/mp.

Totodată, trebuie menționat că și în restul zonelor, neaflate sub cod galben, vor fi manifestări de instabilitate, dar pe arii mai restrânse și la cote mai reduse. 

Iar cel de-al doilea mesaj e valabil de mâine de la ora 10 până marți seara, în jurul orelor 23. Zonele afectate de manifestările de instabilitate vor fi cele montane și deluroase, dar și partea de sud-est a Transilvaniei, sudul Moldovei, Muntenia și Dobrogea”,  a transmis Oana Păduraru, meteorolog de serviciu ANM. 

×
Subiecte în articol: vremea canicula
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close