Antena 3 CNN Actualitate Vezi aventurile unui nou "DOREL" de Peştişani. A făcut un lucru INGENIOS prin care a îmbolnăvit toată localitatea

Vezi aventurile unui nou "DOREL" de Peştişani. A făcut un lucru INGENIOS prin care a îmbolnăvit toată localitatea

Vezi aventurile unui nou "DOREL" de Peştişani. A făcut un lucru INGENIOS prin care a îmbolnăvit toată localitatea
Sursa foto: foto: gorjeanul.ro
12 Mar 2012   •   17:42

Un angajat al firmei care distribuie apa în comuna Peştişani din judeţul Gorj a reuşit să îmbolăvească mai mulţi oameni din localitate. În timp ce încerca să remedieze o problemă apărută la conductă, omul s-a gândit să adauge cu găleata apă din canal în reţeaua de distribuţie.

Imagini incredibile au fost postate pe internet, în care se poate vedea ce apă consumă locuitorii comunei Peştişani. Un Dorel de Peştişani s-a lăsat chiar filmat, în timp ce încerca să „remedieze" o problemă apărută la furnizarea apei potabile. Omul a secţionat conducta şi pentru că se inundase canalul, s-a gândit să nu facă risipă, adăugând cu găleata toată apa din canal pe reţeaua de distribuţie. Cum imaginile stau mărturie, poate se mişcă din birou şi inspectorii de sănătate publică până la Peştişani pentru a constata pericolul.

De câteva zile, locuitorii din Peştişani, care consumă apă de la robinete, s-au plâns că prezintă dureri de burtă, fără să realizeze de unde vine pericolul. În 4 martie, un localnic a reuşit să prindă, chiar în acţiune, un angajat al firmei care distribuie apa în comună. Încântat de ce făcea, „Dorel" de Peştişani a explicat ceea ce face. În filmuleţul postat chiar în aceea zi pe youtube, şi pe care l-am descărcat şi noi şi se află pe site-ul ziarului, un angajat al firmei SC „UTIL BONUS" SRL, firma de gospodărire comunală având ca acţionar unic primăria Peştişani, pune în conducta de alimentare a comunei, cu o găleată, apa din canal. Omul chiar explică ceea ce face. Întrebat unde ajunge acea apă, acesta răspunde nonşalant că "în conducta care alimentează colonia". Altfel spus, la robinetele celor care sunt racordaţi la sistemul de alimentare cu apă al comunei.

Salariatul de la Util Bonus este Nelu Crăciunescu, localnic din Peştişani. Directorul societăţii, Ilie Fuiorea este însă nepotul primarului în exerciţiu, Florin Pavel. În momentul incidentului, edilul se afla cu şeful său de partid şi alţi reprezentanţi de la judeţ ai USL, la inaugurarea sediului comun al Uniunii, realizat la Peştişani. Incidentul cu apa a avut loc sâmbăta trecută la ora 12.00, oamenii stând fără apă până luni dimineaţa. Cel care a realizat filmarea postată pe youtube a fost Nicu Nicolcioiu, fostul viceprimar, viitor candidat PDL pentru primăria comunei.

Administratorul firmei spune că cel mai probabil angajatului i se va cere o notă explicativă şi susţine şi el spusele primarului, cum că acea apă nu ajunge la oameni.

Oamenii susţin însă contrariul. Spun că apa nu este bună de băut pentru că este foarte murdară, dar nu ştiau de ce.

Reprezentanţii Direcţiei Sanitar veterinare au văzut şi ei filmuleţul şi vor trimite o echipă care să constate dacă apa este bună de băut sau nu.

Până cand lucrurile se vor lămurii însă, apa pe conductă va veni tot murdară.

×
Subiecte în articol: viceprimar
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close