Antena 3 CNN Actualitate Vezi de ce nu a fost analizată la timp plângerea depusă la Poliţie de soţia lui Vlădan

Vezi de ce nu a fost analizată la timp plângerea depusă la Poliţie de soţia lui Vlădan

Vezi de ce nu a fost analizată la timp plângerea depusă la Poliţie de soţia lui Vlădan
Sursa foto: Foto: Mediafax
15 Mar 2012   •   18:49

Ancheta declanșată pe 5 martie, imediat după  comiterea masacrului de la Perla, scoate la lumină detalii cel puțin curioase. O secretară ar fi fost vinovată pentru măcel. Asta ar fi concluzia anchetei de la Secţia 14 de Poliţie, potrivit ziarului Libertatea.

Secretara şefului de la Secţia 14 a primit sesizarea soţiei lui Gheorghe Vlădan pe 1 martie, dar aceasta a ajuns în mapa şefului vineri, pe 2 martie, la ora 14.00. Pentru că vineri e zi scurtă, şeful secţiei 14 a citit sesizarea abia luni, când criminalul a fost convocat telefonic la audieri.

Luni seara însă, Vlădan nu s-a dus la audieri, ci a împuşcat opt oameni, dintre care 2 mortal.

Deși Vlădan era cunoscut ca o persoană violentă, cu multe procese pe rolul instanțelor bucureștene, oamenii legii de la Secția 14 nu au analizat la timp această solicitare fiind chiar bănuiți că  i-ar fi comunicat lui Gheorghe Vlădan, polițist și el, conținutul plângerii.

Secretara, împreună cu șeful secției, șeful de la Ordine Publică și agentul care a preluat plângerea femeii ucise în salonul de coafură riscă doar sancțiuni cuprinse între mustrare și desfacerea contractului de muncă.




×
Subiecte în articol: secretara Gheorghe Vladan
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close