Antena 3 CNN Actualitate Vezi motivul pueril pe care un administrator de bloc l-a invocat pentru a se sinucide

Vezi motivul pueril pe care un administrator de bloc l-a invocat pentru a se sinucide

Vezi motivul pueril pe care un administrator de bloc l-a invocat pentru a se sinucide
Sursa foto: foto: crimetime.ro
16 Mar 2012   •   10:27

Administratorul unei asociaţii de proprietari din Băile Olăneşti şi-a pus capăt zilelor, supărat din cauza datoriilor pe care le-a acumulat către operatorul de apă. Blocurile pe care le administra urmau să rămână fără apă rece, iar bărbatul nu ştia cum să rezolve această problemă.

Vecinii bărbatului în vârstă de 64 de ani au fost şocaţi când au auzit că acesta a fost găsit fără suflare în baia apartamentului în care locuia.
Administratorul a lăsat asociaţia într-o mare încurcătură. În câteva zile trebuie să achite peste 22 de mii de lei pentru că altfel furnizorul le va tăia apa rece.

Cinci blocuri din Băile Olăneşti ar urma să fie debranşate . Asociaţia are restanţe foarte mari şi către furnizorul de agent termic, conducerea acestuia urmând să îi acţioneze în instanţă pentru recuperarea debitelor care depăşesc 54 de mii de lei.

Cu toate că situaţia nu este deloc roză pentru asociaţie, locatarii blocurilor pe care bărbatul le administra nu sunt convinşi că acesta este principalul motiv pentru care administratorul lor şi-a pus capăt zilelor.

Primăria din Olăneşti va demara un control la această asociaţie pentru a vedea care este situaţia.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close