Antena 3 CNN Actualitate Viaţa bate filmul la Mangalia. O femeie a încercat să angajeze un asasin care să-i omoare soţul

Viaţa bate filmul la Mangalia. O femeie a încercat să angajeze un asasin care să-i omoare soţul

Viaţa bate filmul la Mangalia. O femeie a încercat să angajeze un asasin care să-i omoare soţul
03 Sep 2008   •   19:18

O femeie din Mangalia a încercat să angajeze un criminal plătit care să-i ucidă soţul. Cu grijă, să nu se strice maşina, spune ea în înregistrarea unei convorbiri telefonice cu omul care ar fi trebuit să găseasca executantul. Numai că omul s-a dus direct la soţ şi împreună au înregistrat o convorbire telefonică în care doamna face comanda pentru crimă. Caseta a ajuns până la urma la poliţie, iar soţul a scăpat, cel puţin deocamdată.

"Tanti Vali, sunt eu, Gabi, să vorbim despre treaba aia". Aşa începe discuţia dintre aşa zisul asasin plătit şi cea care vrea să-l angajeze pentru crimă. Să facem cunoştinţă cu personajele. Tanti Vali e soţia viitoarei victime. Gabi este un prieten comun, se pare, al celor doi, dispus să o ajute să găsească un criminal plătit. Ceea ce nu ştie femeia este că toată conversaţia se poartă de faţă cu bărbatul, nea Mihai, căruia nu îi vine să creadă ce aude.

"Am zis să fac ceva la maşină, să intre în copac. Am pastile bune să adoarmă la volan". Negocierile continuă. "Îl trimiteţi în oraş, vorbesc cu un băiat, îl aranjează. Pot să vă aduc un deget drept dovadă". Femeia nu se lasă. Vine şi ea cu o propunere: "eu mă gândeam să-l prindem singur, măi Gabi. Mă gândeam că îl chemai la poartă seara târziu". Se discută şi preţul cerut de cel care ar urma să comită crima: "mi-a cerut 20 milioane. Am vorbit cu cineva care a zis că mă rezolvă cu 50 de euro".

Persoana care ar fi trebuit să găseasca asasinul împreună cu soţul au mers direct la Poliţie şi au predat înregistrarea. Femeia este acum cercetată în stare de libertate şi ar putea ajunge după gratii pentru instigare la asasinat.

Observator

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close