Antena 3 CNN Actualitate Viaţa unui motociclist a fost curmată de o şoferiţă neatentă şi grăbită. L-a lovit în plin pentru că NU s-a asigurat

Viaţa unui motociclist a fost curmată de o şoferiţă neatentă şi grăbită. L-a lovit în plin pentru că NU s-a asigurat

Viaţa unui motociclist a fost curmată de o şoferiţă neatentă şi grăbită. L-a lovit în plin pentru că NU s-a asigurat
de O.P.    |    05 Iun 2013   •   05:53

 Viaţa unui motociclist din Bucureşti a fost curmată aseară de o şoferiţă neatentă. Femeia, însărcinată în luna a noua, a intrat cu viteză în intersecţie, nu s-a asigurat şi l-a lovit în plin.  După câteva minute de agonie, victima a intrat în stop cardiac iar eforturile medicilor de a-l readuce la viaţă au fost în zadar.

Şoferiţa, a vrut să vireze stânga la intersecţie. S-a grăbit însă, prea tare şi nu a mai apucat să vadă motociclistul care circula regulamentar.

La faţa locului au venit mai mulţi prieteni, dar şi familia motociclistului. In stare de şoc, tinerii încercau să îşi explice ce s-a întamplat. Şoferiţa a fost dusă de un echipaj al poliţiei rutiere la INML pentru recoltarea de probe biologice.  Femeia va fi acuzată de ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: motociclist

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close