Antena 3 CNN Actualitate Viceprimarul şi funcţionarul public din Ilfov reţinuţi pentru sechestrare au fost eliberaţi (VIDEO)

Viceprimarul şi funcţionarul public din Ilfov reţinuţi pentru sechestrare au fost eliberaţi (VIDEO)

Viceprimarul şi funcţionarul public din Ilfov reţinuţi pentru sechestrare au fost eliberaţi (VIDEO)
01 Mai 2010   •   11:07


Viceprimarul comunei Dobroeşti şi un funcţionar public, acuzaţi că au sechestrat un procuror şi mai mulţi ofiţeri, au fost eliberaţi. Cererea de arestare preventivă pentru 29 de zile a celor doi, înaintată de procurori, a fost respinsă. Cei doi nu au, însă, voie să părăsească ţara. În urmă cu două zile, angajaţii primăriei au sechestrat mai mulţi oameni ai legii care veniseră acolo să prindă un funcţionar care lua mită.

Procurorii au apelat la o localnică pentru a organiza flagrantul. Femeia i-a oferit drept mită 10.000 de lei funcţionarului ca acesta să distrugă un document referitor la consumul ilicit de apă. Prins în flagrant, funcţionarul a încercat să le explice procurorilor o altă variantă.

Cum povestea nu avea prea mare succes, reprezentanţii primăriei au încercat alte metode: i-au închis într-o cameră pe procurori şi pe ofiţerii anticorupţie. Le-au dat drumul numai după lungi insistenţe.

Procurorii au cerut arestarea preventivă pentru 29 de zile a viceprimarului şi a funcţionarului primăriei Dobroeşti.

Primarul, viceprimarul şi funcţionarul din Dobroeşti au acum dosar penal pentru ultraj, lipsire de libertate şi favorizarea infractorului.

Ei vor fi cercetaţi în libertate, dar nu au voie să părăsească ţara.



Antena 3


×
Subiecte în articol: viceprimar eliberat
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close