Antena 3 CNN Actualitate Victimele sunt de vină în cazul accidentului de pe pista aeroportului din Caransebeş (VIDEO)

Victimele sunt de vină în cazul accidentului de pe pista aeroportului din Caransebeş (VIDEO)

Victimele sunt de vină în cazul accidentului de pe pista aeroportului din Caransebeş (VIDEO)
27 Aug 2010   •   19:15

Victimele sunt de vină. Aceasta este concluzia rechizitoriului în cazul şoferului care a accidentat mai multe persoane pe pista aeroportului din Caransebeş. Potrivit unei expertize efectuate la faţa locului, victimele s-ar fi putut feri din calea autoturismului condus de Cristian Ungur, tânărul aflat într-o stare avansată de ebrietate.

Rechizitoriul în cazul şoferului teribilist din Caransebeş a fost finalizat în timp record. În doar trei săptămâni, procurorii au finalizat dosarul, dar şi expertiza comandată de anchetatori şi familia tânărului. Potrivit acesteia, victimele au partea lor de vină.

Pe aeroport a fost efectuată şi o expertiză tehnică auto, din care a rezultat că maşina avea o viteză de 41 de kilometri pe oră. Cristian Ungur este trimis în judecată, pentru lovire, vătămare corporală gravă şi conducerea unui autoturism în stare de ebrietate.

Deşi clientul său poate primi între doi şi şapte ani de închisoare pentru aceste fapte, avocatul lui Cristian Ungur speră ca acesta să nu stea în spatele gratiilor nici măcar o zi.

Patru persoane au fost rănite la începutul lunii după ce autoturismul condus de Cristian Ungur a intrat pe pista aeroportului din Caransebeş, în timpul desfăşurării unei etape din Campionatul Naţional de Motociclism Viteză.

Antena 3

 

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close