Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluirea uimitoare făcută de Victor Ponta în miez de noapte. Este vorba despre familia lui

Dezvăluirea uimitoare făcută de Victor Ponta în miez de noapte. Este vorba despre familia lui

Invitat într-o emisiune televizată, fostul premier Victor Ponta a dezvăluit că are trei copii, nu doar doi, așa cum se știa până în acest moment.

Dezvăluirea uimitoare făcută de Victor Ponta în miez de noapte. Este vorba despre familia lui
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    09 Dec 2020   •   10:10

În timpul emisiunii realizată de Denise Rifai, au fost mai multe momente în care liderul Pro România a dat de înțeles că are trei copii, nu doar doi. Într-unul dintre aceste momente, Victor Ponta a declarat că încearcă să fie un tată cât mai bun pentru băiatul și ”fetele mele”.

Apoi, întrebat câţi copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a fost clar: ”Trei. Câţi am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul şi a insistat: ”Aţi vorbit despre al treilea copil…”. ”Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezenţa Dacianei”, i-a spus Victor Ponta, potrivit Adevărul

La scurt timp, Denise Rifai a postat un mesaj pe o rețea socială în care a lămurit totul:

”Am convenit cu invitatul meu din aceasta seara, de la ”40 de Întrebari”, fostul premier Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările cu privire la mărturisirea pe care a facut-o în această seară, legat de faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții, până acum.

Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetița! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!

Așa vești frumoase să tot auzim!”, a scris Denise Rifai pe o rețea socială. 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close