Antena 3 CNN Actualitate Răzvan Savaliuc: DNA, un pericol pentru siguranța națională!

Răzvan Savaliuc: DNA, un pericol pentru siguranța națională!

Răzvan Savaliuc: DNA, un pericol pentru siguranța națională!
Sursa foto: foto: Agerpres
10 Mai 2018   •   18:49

Fostul premier Victor Ponta şi Dan Şova, avocat coordonator al Societăţii Civile de Avocaţi ''Şova şi Asociaţii'', au fost achitaţi joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul "Rovinari - Turceni".

În acelaşi dosar, Dumitru Cristea, fost director general al Complexului Energetic Turceni, a primit patru ani cu executare pentru abuz în serviciu, iar Octavian Laurenţiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni, şi Laurenţiu Ciurel, fost director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, au fost achitaţi. Decizia nu este definitivă.

Potrivit lui Răzvan Savaliuc, această achitare demonstrează că DNA este un pericol pentru siguranța națională.

"Să-ți permiți să fabrici dosare premierului în funcție al României și unui ministru, asta înseamnă că ori ai niște scopuri și faci intenționat la comanda cuiva aceste dosare, ori ești de o incompetență condamnabilă și cineva trebuie să răspundă.

Începând cu acel procuror, Jean Uncheșelu și până la Laura Codruța Koveși, cea care a încuviințat acest dosar: Să nu uităm de înregistrările vestire ale Laurei Codruța Kovesi - a auzit o țară întreagă cum îi spunea lui Uncheșelu să facă niște dosare, că ea vrea dosare cu premieri, să decapeze la premieri (...). Deci cine răspunde pentru distrugerea în exterior a imaginii României. Pentru că nu e de glumă să-l terfelești pe premierul în funcție al României, să faci țara de râs peste toa afară că avem un guvern condus de un așa-zis corupt, iar la proba adevărului în instanță, să se dovedească că nimic din gravele acuzații pe care le-ai adus premierului nu se confirmă.

Cât trebuie noi românii să mai asistăm la aceste dosare fabricate ca cineva să răspundă?", a spus Răzvan Savaliuc.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close