Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Am încredere că mă vor asculta judecătorii

Victor Ponta: Am încredere că mă vor asculta judecătorii

Victor Ponta: Am încredere că mă vor asculta judecătorii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    21 Sep 2015   •   13:23

Premierul Victor Ponta şi-a susţinut nevinovăţia şi a declarat, luni, că are încredere că îl vor asculta judecătorii.

"Important este să avem stabilitate. Trebuie să ne continuăm guvernarea(...). Guvernarea este bună, cei de la PNL au o problemă cu mine", a spus Victor Ponta.

"Am încredere că mă vor asculta judecătorii", a mai spus el.

Comitetul Executiv al PSD a votat luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier.

Vă amintim că premierul Victor Ponta este nevoit să se apere în faţa unui tribunal în timp ce încă se află în funcţie. Social-democratul este acuzat de 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în perioada 2007-2011, în calitate de avocat.

Aflat la putere din 2012, Ponta a afirmat că intenţionează să îşi exercite mandatul până la capăt, adică până în 2016, dând asigurări că va "respecta decizia judecătorilor, oricare ar fi ea".
   
Într-un mesaj postat joi pe contul său de Facebook, el l-a criticat pe procurorul responsabil de dosarul său, apreciind că este "total neprofesionist" şi acuzându-l că "inventează fapte şi situaţii".

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close