Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: Clanurile mafiote sunt mai puternice decât statul

Victor Ponta: Clanurile mafiote sunt mai puternice decât statul

Victor Ponta: Clanurile mafiote sunt mai puternice decât statul
de N.B.    |    10 Oct 2011   •   19:48

În urma evenimentelor de la Giurgiu, unde un baschetbalist din Statele Unite a murit în urma unei altercaţii cu un interlop, preşedintele PSD a afirmat că, în România "clanurile mafiote sunt mai puternice decât statul".

Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a ajuns în comă la spital, după ce a fost lovit în zona capului. Sportivul a suferit două atacuri de cord şi a murit la o jumătate de oră după ce a ieşit din operaţie. Poliţiştii au audiat 20 persoane în acest caz.

Prezent la emisiunea "Ordinea zilei", preşedintele PSD a explicat afirmaţia pe care a făcut-o.

Victor Ponta susţine că a fost contactat de mai mulţi prieteni din Giurgiu, foşti baschetbalişti, care l-au informat că în oraş toată lumea se teme să dea informaţii referitoare la incident.

Preşedintele PSD îşi aminteşte că, în calitate de procuror, a anchetat o mulţime de cazuri similare şi i s-a părut absurdă reacţia şefului Poliţiei de la Giurgiu, a cărui principală preocupare era să demonstreze că ceea ce s-a întâmplat nu are nicio legătură cu interlopii sau că sportivul s-a lovit accidental.

Victor Ponta susţine că sunt puţine oraşe în ţară unde oamenii să nu-i spună că există un grup de persoane, de interlopi, de crimă organizată, de care poliţia se teme, care dirijează inclusiv voturi, care au legături şi afaceri sus-puse. "Este o realitate care ne afectează pe toţi", a declarat liderul social-democrat.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close