Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, despre negocierile cu Liviu Dragnea: „Mie și lui Grindeanu ni s-au propus funcții de miniștri”

Victor Ponta, despre negocierile cu Liviu Dragnea: „Mie și lui Grindeanu ni s-au propus funcții de miniștri”

Victor Ponta, despre negocierile cu Liviu Dragnea: „Mie și lui Grindeanu ni s-au propus funcții de miniștri”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
19 Iun 2017   •   22:39

Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea Sinteza Zilei declarația făcută de secretarul general al Guvernului, Victor Ponta. Acesta a anunțat că la guvern a fost trimisă o delegație de către Liviu Dragnea pentru a negocia predarea.

"Aseară au fost câţiva colegi de-ai noştri - care cu siguranţă aveau mandat de la domnul Dragnea - care i-au propus şi domnului Grindeanu şi mie funcţii de miniştri. Şi am zis: dragi prieteni, nu aţi înţeles, noi nu vrem funcţii de miniştri, nu asta e discuţia; discuţia este dacă păstrăm guvernarea pentru PSD sau, prin demisia lui Grindeanu, punem pe masa preşedintelui Iohannis funcţia de prim-ministru. Doi, dacă păstrăm partidul unit sau dacă mergem în continuare pe acest sistem - cum deschide cineva gura, cum cineva are altă opinie, îl dăm afară. La un moment dat o să vă daţi toţi afară, nu mai rămâne nimeni în partid. Şi al treilea lucru la care premierul Grindeanu a ţinut foarte mult şi îl sprijin în acest sens, că are dreptate, a spus: nu doar eu sunt vinovat, dacă Guvernul nu a mers bine, cel care mi-a dat miniştri e la fel de vinovat ca mine şi atunci răspundem amândoi. Nu se poate, când amândoi avem o vină, să răspundă numai unul, nu e corect", a declarat Ponta.

 

×
Parteneri
Programul Rabla 2024 începe astăzi!
x close