Antena 3 Actualitate Victor Ponta, după ce Moise Guran și-a anunțat intrarea în politică: Nu văd nimic de condamnat

Victor Ponta, după ce Moise Guran și-a anunțat intrarea în politică: Nu văd nimic de condamnat

17 Ian 2020   •   11:06
Victor Ponta, după ce Moise Guran și-a anunțat intrarea în politică: Nu văd nimic de condamnat

Victor Ponta a avut o primă reacție după ce Moise Guran și-a anunțat intrarea în politică. Fostul premier susține că el i-a propus lui Guran în 2012 să facă parte din Pro România și că se bucură ca a hotărât să facă acest pas acum chiar dacă a ales să fie la USR

”Confirm faptul ca i-am propus in 2012 lui Moise Guran sa faca parte din echipa mea guvernamentala / pe model american am considerat mereu ca cel mai important lucru este modul de gestionare a economiei “It’s the economy stupid “ - ca sa ai bani de politici sociale si proiecte de dezvoltare / chiar daca m-a refuzat atunci am dovedit ulterior ca gandirea noastra economica este surprinzator de apropiata / si m-am bucurat cand a sprijinit public si a laudat masurile fiscale adoptate in 2014-2015 .

Nu vad nimic de condamnat in faptul ca Moise a decis sa paraseasca tribuna din care comenta si sa intre pe teren / singurul lucru negativ este partizanatul politic ( pe bani multi) ascuns ipocrit de haina “jurnalistului independent” .

Eu stiu foarte bine diferenta intre a sta in tribuna si a fi pe teren, intre a spune cum trebuie facut si a face direct - o sa o vada si Moise foarte repede ( mai ales la USR - un partid unde toti au problema aceasta de adaptare ) / desi vom fi in echipe politice adverse ii urez succes / iar pe domeniul economic putem sa fim din nou aliati!”, a spus Victor Ponta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close