Antena 3 Actualitate Victor Ponta: Îi dau nota 4 Guvernului Orban pentru felul în care a gestionat situația în criza COVID-19

Victor Ponta: Îi dau nota 4 Guvernului Orban pentru felul în care a gestionat situația în criza COVID-19

12 Mai 2020   •   21:40
Victor Ponta: Îi dau nota 4 Guvernului Orban pentru felul în care a gestionat situația în criza COVID-19

Victor Ponta a fost întrebat, marți, la Sinteza zilei, ce notă i-ar da Guvernului Orban pentru măsurile luate în această criză generată de noul coronavirus.

Liderul Pro România afirmă că guvernul condus de Ludovic Orban merită nota 4.

"Din punct de vedere medical, nu mă pricep, nu pot să dau note, dar pot să spun doar că mi-aș fi dorit ca specialiștii să fie ascultați mai din timp. (...) Din punct de vedere însă al modului în care s-a raportat statul român la proprii cetățeni în aceste 60 de zile nota mea este 4, de netrecere.

Oamenii au avut următoarea problemă - ce facem cu ratele la bănci cât stăm în casă și respectăm regulile? Ce facem cu utilitățile, pentru că foarte mulți oameni s-au întrebat dacă își vor da toată pensia pentru utilități. Nu s-a făcut nimic din punctul acesta de vedere.

Firmele românești, cele care au cea mai mare nevoie de capital, nu au primit un sprijin în această perioadă pe care alte firme din Europa l-au primit de la propriul stat", a spus Victor Ponta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close