Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, mesaj acid pentru liberali: ”Românii din Diaspora nu sunt nici leneși, nici dezinformați. Pur și simplu votul îi lasă indiferenți!”

Victor Ponta, mesaj acid pentru liberali: ”Românii din Diaspora nu sunt nici leneși, nici dezinformați. Pur și simplu votul îi lasă indiferenți!”

Victor Ponta, mesaj acid pentru liberali: ”Românii din Diaspora nu sunt nici leneși, nici dezinformați. Pur și simplu votul îi lasă indiferenți!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Iul 2016   •   12:16

Victor Ponta a scris, într-un mesaj pe Facebook, că românii din Diaspora nu sunt leneși, așa cum ar susține unii liberali, ci doar ”au alte lucruri mai serioase de făcut și priorități”

”Votul și "datoria patriotică să salveze țara" îi lasă absolut normal (și de înțeles) indiferenți!”, a scris Victor Ponta pe Facebook, comentând astfel reacția liberalului Mircea Ionescu Quintus la pasivitatea conaționalilor de peste hotare, care nu s-au grăbit să se înscrie în Registrul Electoral pentru a vota prin corespondență la alegerile parlamentare de la sfârșitul acestui an.

”Eu care nu mai am nicio funcție pot să spun adevărul - românii din Diaspora nu sunt nici leneși, nici dezinformați - pur și simplu peste 90% dintre ei au alte lucruri mai serioase de făcut și priorități: locul de muncă, documentele necesare, școala copiilor, asigurarea de sănătate, cum trimit bani acasă șamd! Votul și "datoria patriotică să salveze țara" îi lasă absolut normal (și de înțeles) indiferenți!

Despre vot peste 90% și-au dat seama că sunt folosiți doar ca masă de manevră când vrea Sistemul să inventeze o explicație cât de cât plauzibilă pentru frauda din 2009 și "minunea" din 2014! În rest poate spune cineva sincer din Diaspora că a câștigat ceva din faptul că au fost aleși Băsescu în 2009 și Iohannis în 2014?! Să fim serioși - nici nu am intrat în Schengen, nici nu s-au ridicat vizele de SUA, nici nu îi apără nimeni pe românii din Marea Britanie, nici nu au numit tehnocrații ambasadori sau consuli mai buni care să rezolve problemele oamenilor (Titus Corlățean e singurul care a redus drastic toate taxele consulare pentru români în 2014 și s-a ales cu un dosar penal). Despre faptul că în 2016 tratăm Republica Moldova cu același interes de parca ar fi Patagonia nu are rost să mai vorbim!

(....)

Ca să îl "plagiez" pe Andrieș: "mă doare stomacul de-atâta minciună / și la farmacie n-au nimic zău / ...zâmbește mâine va fi mai rău!”, a scris Ponta pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta vot prin corespondenta
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close