Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta: "Skol'ko tovarisci Nicusor"

Victor Ponta: "Skol'ko tovarisci Nicusor"

Victor Ponta: "Skol'ko tovarisci Nicusor"
Sursa foto: sursa foto: Agerpres/captura video
24 Noi 2016   •   12:57

Nicuşor Dan, preşedintele Uniunii Salvaţi România, s-a prezentat joi la Tribunalul Bucureşti pentru a deschide o acţiune, în nume propriu şi în numele partidului pe care îl conduce, împotriva deputaţilor Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă.

Cei doi sunt acuzaţi că au afectat negativ imaginea USR şi a lui Nicuşor Dan prin afirmaţiile referitoare la legăturile cu George Soros. Liderul USR cere daune de 500.000 de lei.

Victor Ponta a ironizat, joi, într-o postare pe Facebook, acțiunea în justiție a lui Nicușor Dan.

''Am doar doua intrebari :

1. Eu am vorbit si voi continua sa vorbesc despre rolul negativ si profund antinational pe care fundatiile si unii dintre oamenii sponsorizati de George Soros in Romania si in Estul Europei il joaca / si spun acest lucru pe baza datelor si documentelor la care am avut acces ca sef de partid si Prim Minstru / despre ND nu am vorbit niciodata pentru ca eu ma lupt cu stapanul nu cu pechinezul care se face ca latra "fioros"/ acum insa inteleg ca ND are delegatie si il reprezinta oficial pe George Soros in Romania in procesele cu cei ca mine care il critica?!?

2. Am aflat din presa ca dl Nicusor are obiceiul sa inceapa procese si sa renunte la ele daca primeste ceva consistent - ca sa nu pierdem timpul intreb si eu "Skol'ko tovarisci Nicusor" ???!

Ps - las acum postacii Sistemului sa intre sa ma injure - am nevoie de multe accesari'', a scris Victor Ponta.

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close