Antena 3 CNN Politică Nicuşor Dan i-a dat în judecată pe Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă. Le cere daune morale

Nicuşor Dan i-a dat în judecată pe Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă. Le cere daune morale

Nicuşor Dan i-a dat în judecată pe Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă. Le cere daune morale
de S.T.    |    24 Noi 2016   •   13:02

Preşedintele USR, Nicuşor Dan, a depus joi, la Tribunalul Bucureşti, plângeri împotriva lui Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă, cărora le solicită câte 500.000 de lei daune morale, „pentru repetatele calomnii” pe care cei doi le-ar fi adus USR şi lui personal.

Atac furibund al lui Victor Ponta, la adresa USR

„În urma repetatelor calomnii la care am fost supuşi, depunem azi, la Tribunalul Bucureşti, o acţiune împotriva lui Ponta Viorel Victor şi o acţiune împotriva lui Ghiţă Sebastian Aurelian pentru repetatele calomnii pe care le-au adus Uniunii Salvaţi România şi mie personal şi le cerem suma de 500.000 de lei, ca daune morale, pentru prejudiciul de imagine pe care l-am suferit”, a declarat Nicuşor Dan, la sediul instanţei.

Potrivit acestuia, cei doi ar fi spus că USR şi liderul partidului ar fi „oamenii lui Soros”.

„Este vorba de această campanie infamă cum că suntem oamenii lui Soros. Este o campanie care ne aduce aminte şi de anii '50. (...) Vor urma şi alţii, pentru că, deşi la început am luat în râs această chestiune, pare că ea ne afectează imaginea şi e normal, suntem într-o societate democratică, cine greşeşte trebuie să plătească”, a afirmat Nicușor Dan.

Vezi AICI reacția lui Victor Ponta

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Modificări importante pentru şoferii români în Codul Rutier
x close