Antena 3 CNN Actualitate Atac furibund al lui Victor Ponta, la adresa USR

Atac furibund al lui Victor Ponta, la adresa USR

Atac furibund al lui Victor Ponta, la adresa USR
Sursa foto: Foto: Facebook
19 Oct 2016   •   15:23

Fostul premier Victor Ponta reacționează dur printr-un mesaj pe Facebook, după ce ieri au apărut primele nemulțumiri legate de participarea României la cel mai important târg internațional de alimentație - SIAL 2016 de la Paris, la adresa USR, partidul lui Nicuşor Dan, dar şi al lui Manuel Costescu, fost secretar de stat la Ministerul Economiei şi candidat USR pentru diaspora.

„A aparut primul "specialist" al Partidului numit USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania - Manuel Costescu il cheama. A devenit cunoscut pentru ca este cel care a facut o "varza" din participarea Romaniei la SIAL Paris 2016 (cea mai mare Expozitie Mondiala de alimentatie)! Acum probabil urmeaza Cristian "Zero Fonduri Europene" Ghinea, Vlad "'Medicamente Scumpe pentru Romani" Voiculescu sau Raluca "Macovei KGB" Pruna! Si tot asa...

Pe scurt: Sistemul s-a hotarat sa isi faca propriul Partid - se numeste USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania, iar acum ii "descopera" si pe "specialistii" care urmeaza sa salveze biata Romanie.
Desi controleaza majoritatea PNL prin tovarasa Gorghiu Dej, desi au "infiltrat" oameni cat mai aproape de Conducerea PSD - tot nu e suficient. In 2016 Sistemul nu mai vrea sa lase nimic la voia intamplarii (adica la votul oamenilor) si atunci s-a hotarat sa faca Partidul "Conserva" USR unde sa duca cele 10% voturi pe care le manipuleaza in mod obisnuit prin "mijloacele specifice"!
Partidul Sistemului are 5 avantaje si o "problemuta":

1. Are bani (stransi pe Facebook cica) - plus toate fondurile operative care sigur nu vor fi controlate prea curand de DNA sau Curtea de Conturi;
2. Are propagandisti duri si experimentati: tapalagi, gurani, enedogioi etc. - crescuti de Soros si finantati prin tot felul de programe si fundatii straine, cei care 10 ani l-au pupat pe Basescu in toate partile; acum au primit noul ordin pe unitate si il executa cu aceeasi infocare;
3. Are "Structuri" care suplinesc lipsa de organizare - o sa vedeti ca pana la urma se vor strange semnaturile cerute de lege si nimeni nu va verifica cum s-au strans si de la cine. Postaci si mobilizatori pe Facebook despre care nu se stie cum sunt platiti si unde au sediul;
4. Are televiziuni platite indirect tot de Statul Roman (fie ca e vorba de Digi 24 unde se iau salariile din doua "surse", fie ca e Realitatea care sunt in insolventa si de 5 ani nu platesc taxe si impozite de aproape 100 milioane RON);
5. Are PNL care sa fie aratat la nevoie cu degetul pentru toate relele "clasei politice". Sunt foarte rai PNL, dar se aliaza cu ei dupa 11 Decembrie - cei care ii voteaza nu au timp si chef sa puna intrebarea simpla cum vine asta sa anunti ca te aliezi cu aia pe care ii injuri si te injura?!
Problema este ca nu prea are cadre - personajele caricaturale Nicusor si Clotilde Cossette sunt tot ce ofera pentru moment "#UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatatea din Romania"- asa ca sunt "incorporati" rapid tot felul de "specialisti" - si au inceput cu un domn Manuel Costescu.

Problema este ca in scurta sa trecere prin functia de Secretar de Stat la Ministerul Economiei, distinsul domn Costescu s-a ocupat si de participarea Delegatiei Romanie la SIAL Paris 2016 - o Expozitie anuala de alimentatie. Si acolo pur si simplu a iesit un dezastru organizational (plus ca a dat teapa si nu a platit banii promisi). Ghinionul lui ca unul dintre participanti este cunoscut de public de la o emisiune televizat populara - asa ca injuraturile sale indreptatite au ajuns sa faca stiri - (ca de obicei cel mai comic a fost Rares "Napolon cu Papion" care se milogeste umil Ciolos sa faca ceva pe aceasta tema si spune ca daca era "Guvernul Ponta" facea macel pe TV si chema oamenii in strada dar asa doar "il roaga pe Dl. Ciolos")!
"Specialisti" ca Manuel Costescu vor fi in continuare "parasutati" la USR (ca PNL nu mai are locuri pe liste si mai maraie si "Buldogul" chiar daca i-au pus botnita cu un dosarel).
Problema noastra este ca trebuie sa va imaginati cum va arata Romania 4 ani guvernata si sufocata de Axa Iohannis - PNL - USR! Cu "specialistul" Iohannis in frunte si multi "Costescu" la butoane! Ghinionul va deveni Dezastru!”, scrie fostul premier pe Facebook.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta USR Nicușor Dan
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close