Antena 3 CNN Actualitate Ofertă de angajare incredibilă în România: 10.000 de euro dacă treci testul și apoi 20.000 euro salariul lunar

Ofertă de angajare incredibilă în România: 10.000 de euro dacă treci testul și apoi 20.000 euro salariul lunar

Victoraș Micula vrea cu orice preț să fie în centrul atenției. După ce, recent, a spălat jantele mașinii sale cu două șampanii foarte scumpe, acesta a lansat o provocare pentru cei care îi urmăresc canalul de YouTube. A pus în joc 11.000 de euro, dar și un job în compania sa, plătit cu nu mai puțin de 20.000 de euro.

Ofertă de angajare incredibilă în România: 10.000 de euro dacă treci testul și apoi 20.000 euro salariul lunar
Sursa foto: Pixabay.com
de Dan Gabor    |    10 Dec 2020   •   21:00

Filmulețele postate de Victoraș Micula pe contul său de YouTube ar conține „coduri secrete”, iar cel care reușește să descifreze un astfel de cod secret va primi 11.000 de euro, dar și un job la compania lui.

”Am revenit cu un nou cod, iar de data aceasta, premiul, este de 11.000 de euro plus un loc de muncă în cel mai important departament al meu. Salariul este minim 20.000 euro.

Codul va fi în cele 15 minute de live și pe întreaga durată a clipului vor fi mici indicii și chiar codul secret, care va fi în micile detalii. Cine va fi atent la detalii, acela câștigă”, a explicat Victoraș Micula.

În timpul unui live făcut de controversatul milionar, este difuzat un filmuleț în care apar fragmente din coloana sonoră a unor filme, diferite înregistrări din convorbiri dintr-un turn de control, câteva secunde dintr-o piesă pop sau discursul unui președinte american.

 

×
Subiecte în articol: Victoraș Micula
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close