Antena 3 CNN Actualitate Videanu în inspecţie nocturnă pe şantiere

Videanu în inspecţie nocturnă pe şantiere

Videanu în inspecţie nocturnă pe şantiere
06 Sep 2007   •   08:02

Cratere abandonate de muncitorii care până pe 15 septembrie ar trebui să termine cele mai importante artere ale Capitalei intrate în reparaţii, mormane de moloz şi nisip aruncate de o parte şi de alta a şoselelor şi lucrări semnalizate necorespunzător. Asta a găsit primarul general al Capitalei, care a făcut miercuri noapte o inspecţie neanunţată.

Mai sunt doar 9 zile până pe 15 septembrie, termenul limită de reabilitare a unor mari artere din Capitală. Aşa că Adriean Videanu a vrut să vadă în ce stadiu se află lucrările. Primele străzi, sau mai bine zis şantiere, vizitate - Iancu de Hunedoara, Ştefan cel Mare şi Şoseaua Fundeni. Până acum satisfăcător.
Împreună cu directorul executiv de la Direcţia Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei, Gheorghe Udrişte, Adriean Videanu a plecat spre următoarea locaţie - Piaţa Eroii Revoluţiei.

Câteva zeci de metri mai sus, pe şoseaua Olteniţei, pustiu. Nici urmă de muncitor. Tot tronsonul pe care se lucra, sau la care ar fi trebuit să se muncească la foc automat, era abandonat. Aceeaşi situaţie şi pe Giurgiului - doar utilaje uitate pe margini, grămezi de moloz şi fiare. Nici în Ferentari muncitorii nu se înghesuiau să termine de asfalatat.

Antena 3

×
Parteneri
Noi dezvăluiri bombă ale văduvei celui ucis de fii vrăjitoarei Sidonia
x close