Antena 3 CNN Actualitate Vila lui Ceaușescu de la Predeal, pusă la vânzare pentru un preț derizoriu. Cu se sumă o poți avea

Vila lui Ceaușescu de la Predeal, pusă la vânzare pentru un preț derizoriu. Cu se sumă o poți avea

Vila lui Ceaușescu de la Predeal, pusă la vânzare pentru un preț derizoriu. Cu se sumă o poți avea
Sursa foto: foto: Artmark
29 Sep 2017   •   10:08

Vila de protocol de la Predeal a lui Nicolae Ceaușescu a fost introdusă pe piaţa imobiliară încă de acum aproape trei ani, dar până acum nu a fost găsit niciun cumpărător care să ofere preţul cerut.

Prețul stabilit este de 300.000 de euro. În urmă cu doi ani, au fost primite mai multe oferte, dar acestea au fost mult sub preţul solicitat, scrie bizbrasov.ro.

Vila de la Predeal a fost construită încă din 1927 şi a devenit în anii ´50 prima reşedinţă din Predeal a lui Nicolae Ceauşescu, încă de pe vremea când era ministru adjunct al Ministerului Apărării Naţionale şi şef al Direcţiei Superioare Politice a Armatei.

Zona în care este amplasată vila este cea a locuinţelor de protocol, în apropiere aflându-se şi vila de protocol folosită de fostul şef al statului, Traian Băsescu.

Casa are o suprafaţă de 256 de mp, dar şi un teren de 1350 de metri pătraţi şi a purtat numele de Vila Vânătorul. Vila a fost în stare excelentă până în 1990, dar odată cu prăbuşirea regimului communist a rămas în paragină. Acum 12 ani a fost cumpărată de un om de afaceri braşovean care a renovat-o complet.

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close