Antena 3 Actualitate Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor. ”Nu vreau să îngrijorez pensionarii!”

Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor. ”Nu vreau să îngrijorez pensionarii!”

de L.D.    |    10 Mai 2020   •   21:04
Ce se întâmplă cu majorarea pensiilor. ”Nu vreau să îngrijorez pensionarii!”
Sursa foto: Hepta

Adrian Ursu a vorbit în cadrul Ediției Speciale cu Rareș Bogdan, Marius Budăi și Călin Popescu Tăriceanu despre declarația Violetei Alexandru, ministrul Muncii, cu privire la ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor în perioada următoare.

”Aștept evaluarea pe care ministrul Finanțelor o va face asupra încasărilor la buget pentru o necesară declarație publică referitoare la această temă. Pensiile vor crește, vă pot asigura, nu cred că este oportun să îngrijorez pensionarii exprimându-mi părerea mea despre când și cât și cum ar fi. Aceste discuții despre cuantumul creșterii trebuie făcute dacă apare o schimbare, dar astăzi, după cum știți, banii sunt prinși în Buget, dacă apare o schimbare, asemenea discuții trebuie să fie asumate pe baza unor cifre, din care oamenii să înțeleagă exact care este situația și o asemenea comunicare se va face în foarte scurtă vreme”, a fost declarația ministrului Muncii. 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close